30. OKTOBER 2018 kl. 12:45
Masterclass: Ubesejret weekend for talenterne

U17-mandskabet var eneste blågule oversidder i weekenden, hvor de andre hold til gengæld sørgede for gode resultater. Fire kampe blev der spillet, og her endte det med tre sejre og en enkelt uafgjort. Her kan du få et overblik over kampene.

U19: Komfortabel hjemmesejr
Hjemme i Brøndby havde Joakim Mattssons U19-hold besøg af SønderjyskE, og her sejrede de blågule talenter med 3-0. Morten Frendrup lagde an med en scoring i første halvleg, mens Kasper Jørgensen og Jesper 'Jobbe' Lindstrøm sikrede sejren i anden halvleg. 

Og selvom træneren var glad for sejren, er der stadig noget at arbejde med i løbet af ugen.

- Vi kunne godt sige, at det var en god sejr og så bare kigge videre, men der gemmer sig en lidt anden sandhed bag resultatet. Vi var lidt på hælene i første halvleg, hvor vi tillader, at SønderjyskE skaber chancer mod os, og det bliver en meget åben kamp med muligheder i begge ender af banen, fortæller Mattsson, der også kunne se Mads Hermansen redde et straffespark umiddelbart inden pausefløjtet.

- Vi får dog scoret til 1-0 på en dødbold, og i anden halvleg får vi langt bedre kontrol på det. Vi kommer til mange chancer, og man havde lidt fornemmelsen af, at det bare var et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive. Så det var dejligt med en sejr, og nu skal vi sikre os, at vores pres sidder, som det skal på kunstgræs, for sådan nogle kampe venter der en del af det næste stykke tid.

Første kamp, der venter, er på lørdag, hvor modstanderen er Lyngby BK.

Brøndby IF - SønderjyskE 3-0 (1-0)
1-0 Morten Frendrup
2-0 Kasper Jørgensen
3-0 Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Startopstilling

Ertugrul Teksen - Roni Arabaci

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Agust Hlynsson - Morten Frendrup

Andreas Pyndt

Jacob Rasmussen - Emil Staugaard - Anton Skipper Hendriksen - Kasper Jørgensen

Mads Hermansen

Bænken
Lucas Balck
Daniel Holsting
Peter Bjur
Mikkel Eslund

U15: Uafgjort i vanskelig kamp
Lyngby BK var modstanderen hjemme i Brøndby for U15-holdet, og her fik hvert hold et enkelt point i en kamp, der endte 2-2. Men det var også en kamp, der foregik mest på gæsternes præmisser, og træner Sune Jensen kunne også bagefter se tilbage på en vanskelig kamp.

- Vi må arbejde hårdt for at kæmpe os ud af deres høje pres, og kommer generelt skidt fra start, da de også scorer et mål. Vi kommer lidt bedre med i anden halvleg, men da de kommer på 2-1, må vi erkende, at de var tættere på 3-1, end vi var på at udligne. Heldigvis får vi sluttet rigtig godt af de sidste fem minutter, og vi udligner også til 2-2 på straffe efter en god periode, fortæller cheftræneren, der glædede sig over en stærk mentalitet i slutminutterne, der bød på sæsonens første snefald.

- Det var rigtig koldt derude, og midt i kampen begyndte det også at sne. Så vi fokuserer på, at drengene kunne arbejde igennem det og blive ved med at jagte et mål, selvom det ikke var sjovt vejrmæssigt og spillemæssigt. Så det skal de have rigtig stor ros for - det vidner om en stærk mentalitet.

På søndag gælder det opgøret mod HB Køge, og her har Sune Jensen og hans hold gode minder fra den omvendte kamp. Her blev det nemlig til en sikker sejr på 6-0.

Brøndby IF - Lyngby BK 2-2 (1-1)
0-1
1-1 Oscar Sejrup
1-2
2-2 Mikkel Fredsgaard

Startopstilling

Oscar Sejrup - Philip Näf

Solomon Opoku

Kasper Larsen - August Carlsson

Deniz Arabaci

Hüseyin Tokat - Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard - Hugo Ryg

Lucas Lange

Bænken
Simon Blæsdahl
Lucas Bakx
Benjamin Kold

U14: En af de bedste kampe i efteråret
Lyngby BK var også modstanderen, da U14-holdet var i aktion, omend kampen blev spillet på udebane. Her blev det til en blågul sejr på 3-1, og efter kampen kunne cheftræner Morten Corlin kalde det en af holdets bedste kampe i sæsonen.

- Vi skabte rigtig mange chancer og forsvarede bedre, end vi ellers har gjort i mange af de andre kampe, så det var en rigtig god kamp for os. Vi var rigtig gode på bolden og spillede os godt ud af deres pres, og så fik vi sast vores 10'er, Bertram, rigtig godt i scene, og det betyder meget, fortæller Corlin.

- Vi har lige 10 minutter, hvor niveauet falder lidt, og der får de scoret et besynderligt mål, og de har også en chance til at udligne. Men vi kommer tilbage på sporet, og for udviklingens skyld var det en rigtig god kamp, hvor meget fungerede, som det skal.

U14-mandskabet er blot et enkelt point fra toppen i rækken, og på lørdag er modstanderen netop rækken førerhold fra Farum. 

Lyngby BK - Brøndby IF 1-3
0-1 Mohamed Salah
0-2 Bertram Kvist
1-2
1-3 Bertram Kvist (straffe)

Startopstilling

Patrick Allentoft - Mohamed Salah - Benjamin Kold 

 Bertram Kvist - Mathias Jensen

Ludwig Wraa

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Lauge Pedersen - Kean Tran

Christian Rust

Bænken
Michael Opoku
Carl-Emil Pedersen
Hamed Traore

U13: Iskold sejr til Corlus tropper
På hjemmebane tog U13-holdet imod HB Køge, og her blev det til en sejr på 3-2. Og ligesom i U15-kampen spillede vejret en afgørende rolle hos Masaterclass' yngste talenter.

- Det var virkelig koldt, og det blæste rigtig meget. Vi prøvede ikke at italesætte det for meget over for drengene, fordi vi ville have, at de skulle fokusere på spillet. Men det var ærlig talt rigtig svært i det vejr, og derfor var det også forventeligt, at flere af spillerne præsterede under niveau, fortæller Azad Corlu, der dog samtidig kunne notere sig en overbevisende sejr.

- Selvom resultatet måske antyder, at det var en tæt kamp, synes jeg ikke, det var tilfældet. Vi var mest på bolden og skabte også flest chancer, men HB Køge skal have ros for at være urolig effektive, og de scorer vel på deres eneste to chancer. Men var kampen endt 7-2, ville det ikke have været misvisende.

På torsdag er der igen kamp for U13-holdet, og her er modstanderen KB på hjemmebane.

Brøndby IF - HB Køge 3-2
0-1
1-1 Adam Jensen
2-1 Saman Jalaei
3-1 Lukas Larsen
3-2

Startopstilling

Akwasi Okuse

Saman Jalaei - Adam Jensen

Nikolaj Larsen

Waldemar Bjergfelt - Oliver Lauritsen - Frederik Engqvist

Lucas Mangaard

Bænken
Lukas Larsen
Marius Jørgensen
Julius Lockhart