23. OKTOBER 2018 kl. 13:34
Masterclass: U19 nærmer sig toppen

På grund af efterårsferien og diverse landskampe har store dele af fodbolden ligget stille på ungdomsniveau i den seneste uges tid.

Lørdag var Joakim Mattssons U19-mandskab dog på en svær opgave på den jyske vestkyst, hvor Esbjerg fB ventede i ligaen. Hjemmeholdet havde vundet fire kampe i streg, men efter en flot præstation kunne cheftræneren tage sit hold med hjem til Vestegnen med en flot sejr på 2-0 med i bagagen.

- Det var en fornøjelse, for vi var rigtig, rigtig gode i første halvleg. Det var første gang på kunstgræs, hvor vi var gode i vores pres - det har vi haft udfordringer med. Men vi var gode i det kollektive pres, og vi har et stort overtag i spillet, som vi desværre kun for omsat til et enkelt mål.

- Efter pausen spiller vi en anden halvleg, hvor Esbjerg er lidt bedre, men vi får scoret til sidst. Vi forsvarer os godt i en ny formation - 4-4-1-1, som fungerede rigtig godt til at forsvare føringen. Første halvleg var den bedste, og nok vores bedste hidtil, lyder det fra en tilfreds Joakim Mattsson.

Esbjerg fB - Brøndby IF 0-2 (0-1)
0-1 Agust Hlynsson
0-2 Ertugrul Teksen

Startopstilling:

Ertugrul Teksen - Roni Arrabaci

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Agust Hlynsson - Morten Frendrup

Frederik Nørrestrand

Jacob Rasmussen - Emil Staugaard - Anton Hendriksen - Kasper Jørgensen

Casper Hauervig

Bænken: Mikkel Eslund, Andreas Pyndt Andersen, Lucas Balck.