16. OKTOBER 2018 kl. 14:05
Bliv klogere på den nye Goal Station
Brøndby Masterclass har fået et helt nyt redskab i talentudviklingen. Navnet er Goal Station, og her kan de unge talenter få mulighed for at træne en anderledes og mere individuel træning under højere intensitet.

Ud over at kunne træne og finpudse specifikke elementer i sjove og udfordrende rammer, kan spillerne også øve sig på parametre, der er svære at træne i 'almindelig' træning. Her kan man nemlig isolere nogle helt specifikke områder som eksempelvis spillernes evne til at orientere sig og tempo i evnen til at beslutte sig.

Goal Station'en giver derudover også mulighed for, at trænerne kan opsamle en masse date på den enkelte spiller under de forskellige øvelser. Man kan altså gå indtil flere spadestik dybere i den enkelte spillers bevægelser - uden at forlade fodboldbanen.