1. OKTOBER 2018 kl. 16:35
Masterclass-overblik: Tre på stribe

I weekenden var der kamp for Masterclass' U19-, U17- og U14-mandskab. Det blev en runde med maks point, da alle tre mandskaber tog fuldt udbytte. Vejles U19- og U17-hold havde taget turen til Vestegnen, hvor de gik forgæves i jagten på point. U14 var taget til Østerbro, hvor B93 blev besejret med 5-2.

U19: Sen sejr mod Vejle
Træner Joakim Mattsson var fint tilfreds med flere af de ting, han så fra sit mandskab. En god første halvleg gav også afkast i form af en tomåls-føring. Det var dog ikke noget, som holdt kampen igennem, og efter 76 minutter udlignede Vejle til 3-3. Modsvaret kom prompte fra Mattssons spillere, da man atter kom i front - denne gang på 4-3 i 79. minut. Og træneren var fint tilfreds med mange af de takter, han så:

- Vi spiller en god første halvleg, hvor vi lykkes med mange af de ting, vi på forhånd havde aftalt. Blandt andet sidder vores pres ganske fortrinligt, hvor vi formår at få gang i det direkte spil, lyder det fra træneren, der har set sit hold spille mange tætte kampe i denne sæson.

- Vi har indtil videre i denne sæson spillet mange tætte opgør. Vi ved, at vi kan være med uanset, hvem vi møder. Vi starter godt og kommer også foran med to mål inden pausen. I anden halvleg bliver det en åben kamp igen, hvor vi ikke kommer så godt ud fra start. Vejle er meget aggressive og får skabt en del chancer, hvor de også får presset os tilbage. Vi formår at få hevet os op, hvor vi har flere spillere, der viser individuel klasse, lyder det afslutningsvist fra Mattsson.

Brøndby IF – Vejle BK 4-3 (2-0)
1-0 Ertugrul Teksen
2-0 Roni Arabaci
2-1
3-1 Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm
3-2
3-3
4-3 Mikkel Eslund

Startopstilling:

Ertugrul Teksen – Roni Arabaci

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm

Agust Hlynsson – Morten Frendrup

Andreas Pyndt

Jacob Rasmussen – Benjamin Laursen – Anton Skipper Hendriksen (A) – Kasper Jørgensen

Mads Hermansen

Bænken:
Lucas Balck
Daniel Holsting
Victor Sørensen
Mikkel Eslund

U17: Tenniscifre i sejr  
Anton Lyme og U17-mandskabet har haft en fin sæson, hvor man med 11 point efter seks kampe indtager en fjerdeplads i U17 Ligaen. Modstanderen Vejle indtog før kampen en førsteplads, så der var lagt op til et tæt opgør mellem de to mandskaber. Resultatet havde de færreste nok forventet, da Brøndby IF vandt med hele 6-0. Vi har talt med Anton Lyme, som var tilfreds med mange af de ting han så, han fortæller:

- Vi var klar fra start, hvor vi spiller en rigtig fin første halvleg. Det er nemt efterfølgende at sidde og rose de offensive kræfter, når man har vundet 6-0, men jeg synes, fundamentet blev lagt i vores presspil og forsvarsspil. Vejle har en angriber, der har scoret otte mål og er topscorer, som jeg synes, vi får lukket godt ned for. Så det var hele vejen rundt, at vi præsterede godt, lyder det fra Lyme, der kunne se sit mandskab slå et stærkt Vejle-hold, som før kampen lå først i ligaen.

- Inden kampen lå de nummer et, og jeg vil også rose Vejle for at forsøge at spille fodbold i stedet for at stille sig ned og gå efter resultatet. Forhåbentligt vil denne sejr give noget selvtillid forud for vores pokalkamp på onsdag, hvor vi skal op mod et godt hold i form af HB Køge.

Brøndby IF - Vejle BK 6-0 (3-0)
1-0 Andrew Oseni
2-0 Mathias Kvistgaarden
3-0 Mathias Kvistgaarden
4-0 Oliver Rytter
5-0 Mathias Kvistgaarden
6-0 Mathias Kvistgaarden

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden – Andrew Oseni

Oliver Rytter

Laurids Andersen – Frederik Valdbjørn

Marinus Larsen

Filip Andersen – Oscar Salling – Elias Gärtig – Matin Saleh

Tobias Juul

Bænken:
Lucas Ziegler
Magnus Ravn
Victor Petersen
Christian Friedrich

U14: Tre point på Østerbro
Morten Corlin og U14-mandskabet tog til Østerbro, hvor B93 ventede. Det er anden gang, de to hold mødes, hvor det senest blev til en Brøndby IF-sejr på 3-1. Endnu engang blev det til tre point, hvor den gode balance i holdet blev afgørende. 

- Jeg synes, vi spiller en god kamp, hvor vi har tingene under kontrol. Vi fører 2-1 ved pausen og lægger yderligere på i anden halvleg. Vi står godt i kæderne og giver ganske få muligheder væk, samtidigt med at det lykkedes for os offensivt. Så i forhold til nogle af de andre kampe vi har spillet i sæsonen, så er jeg meget tilfreds med, hvordan vi præsterer mod B93, lyder det fra træneren, der håber at kunne udbygge med flere gode resultater:

- Vi fik fundet en god balance på holdet, der fungerer for os. Vi skal være et hold, der spiller efter Brøndby IF’s stil, men uden at blive for åbne mellem kæderne – det synes jeg, vi lykkedes med mod B93. Jeg synes, at mange af de spillere, som har været lidt nede, løftede sig, og det er dejligt at se.

B93 - Brøndby IF 2-5
0-1 Benjamin Kold
1-1
1-2 Matteo Grosso
1-3 Patrick Allentoft
1-4 Bertram Kvist
2-4
2-5 Lauge pedersen

Startopstilling:

Kean Tran – Patrick Allentoft – Benjamin Kold

Bertram Kvist – Mathias Jensen

Ludwig Wraa

Matteo Grosso – Mikkel Durlev – Lauge Pedersen – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Aman Jalaei
Michale Opuko
Benjamin Tabrizi-Birkebæk