24. MAJ 2021 kl. 21:30
Topscorer-Uhre: Gutterne fortjener det

Mikael Uhre kunne efter sejren mod FC Nordsjælland ikke bare lade sig hylde som dansk mester, men også se sit navn øverst på 3F Superligaens topscorerliste, og den titel betyder noget særligt for Brøndby-angriberen.

- Det betyder så meget. Hold kæft, hvor er der mange, der har dømt mig ude. Det er helt sygt, men jeg står sgu med den. Selv om Uhre stod for 19 sæsontræffere, mener han, at hele holdet fortjener stor ros, for den fantastiske sæson de blågule spillere har leveret, fortæller topscoreren i 3F Superliga, som prøver at sætte ord på mesterskabet.

- Man kan ikke sætte ord på det. Det er jo næsten umuligt. Hold kæft, hvor er det fedt. Det er helt vanvidigt. Jeg er glad for topscorertitlen, men jeg har et helt hold derude, der fortjener at blive hyldet, så det glæder jeg mig fandeme til. Den er til hele holdet, den her, afslutter en glad topscorer, da han sprintede ind i omklædningen.

Foto: Getty Images