17. MAJ 2021 kl. 10:10
Sådan kommer du ind til kampen mod FCN

Sæsonen 2020/21 er ved at nå sin afslutning, og mandag den 24. maj kan vi sætte det endelige punktum, når vi på hjemmebane møder FC Nordsjælland. Vil du ind og se den afgørende og sidste kamp, skal du sidde klar i dag kl. 12:00, hvor vi åbner for, at sæsonkortholdere kan trække en billet til kampen.

Kampen vil nemlig udelukkende være tilgængelig for sæsonkortholdere og billetabonnenter samt for sponsorer. Derfor skal du, som har sæsonkort- eller billetabonnement, trække en gratis billet til den kommende kamp. Dit fysiske sæsonkort vil nemlig ikke være gældende på kampdagen.

Du kan trække din gratis billet fra mandag den 17. maj kl. 12.00. Du finder link til billetsalget her.

Sådan trækker du din billet
Det er muligt at trække én billet per sæsonkort. Hvis du har flere sæsonkortnumre, kan du trække flere billetter pr. ordre.

Bemærk punkt 2, såfremt du har flere sæsonkortnumre. 

1. Gå ind på kampen https://billetto.dk/e/brondby-if-fc-nordsjaelland-billetter-530595?utm_source=marketing-staging&utm_medium=email&utm_campaign=TempEmail_1620986316238.
2. Indtast dit sæsonkortnummer i rabatkodefeltet øverst på siden. Hvis du har flere sæsonkort, så indtast dem alle én efter én og tjek, at koderne bliver accepteret, inden du vælger dine pladser.
3. Vælg din(e) plads(er) på stadion.
4. Tjek, alle billetterne er i kurven, og prisen er rettet til 0 kr.
5. Gennemfør ordren. Bemærk, at der skal indtastes fulde navn, e-mail og telefonnummer på hver billetholder.

Coronapas
Det er påkrævet at fremvise et coronapas ved indgangen. Sørg for at booke en testtid, således at coronapasset er gyldigt til tidspunkt for kampstart (kl 17:00). Du kan læse mere om coronapasset her. 

Yderligere information
Du kan læse meget mere på 'Kampdag under COVID-19' og på kundeservicesiden. 
Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til os på [email protected].

Foto: Getty Images