14. MAJ 2021 kl. 10:15
Hedlund: Vi skal bare klø på

Sæsonens sidste Derby er på trapperne. Det afvikles på udebane i Parken, hvor der kun kommer FC København-fans på tribunerne. Det bliver en omvæltning fra den massive opbakning Brøndby-spillerne oplevede på Brøndby Stadion i sidste søndags sejr over FC Midtjylland, men det er ikke noget, der bekymrer Simon Hedlund.

- Selvfølgelig bliver det anderledes på søndag, når vores fans ikke er med til at bakke os op. Der findes ikke bedre fans i Danmark, og den opbakning, vi mærkede og fik mod FC Midtjylland, var så stor og intens, at den kommer vi til at tage med os ind i Parken. Vi kan bruge den til at løfte os og få den ekstra energi, vi får brug for derinde, siger den svenske angriber, der ligesom resten af truppen glæder sig til opgaven.

- Derbyerne er de fedeste kampe at spille, og når der er noget mere på spil end bare tre point og æren, bliver det bare endnu federe. Der er sådanne kampe, man drømmer om at få lov til at spille som fodboldspiller, og derfor glæder vi os til på søndag. Selvfølgelig bliver det ikke en let opgave, men det er sjældent, at det, man kommer let til i livet, er rigtig fedt.

- Vi har sagt det hele sæsonen, men vi skal holde fokus på vores eget spil og øjnene på den næste kamp. Det gør vi også denne gang, men med de seneste resultater er FC København nødt til at komme frem på banen. Det betyder, at der formentlig bliver lidt mere bagrum at spille og løbe i, og det passer os jo godt som hold, så vi skal bare ud og klø på, lyder det fra den svenske angriber.

Husk, at der til de resterende udekampe i denne sæson ikke må være fans af udeholdet på plads på stadion til en kamp. Det betyder, at Brøndby-fans skal se Derbyet på søndag på tv. Den sendes live på 3+, og der er kickoff kl. 16:00.

Foto: Getty Images