15. MAJ 2021 kl. 10:00
Niels Frederiksen: Begge hold vil ud at vinde

I morgen gælder det sæsonens sidste Derby, og cheftræner Niels Frederiksen fortæller om en trup, der er klar og glæder sig.
 
- Vi glæder os afsindig meget. Vi synes, at vi manglede den her store skalp i Mesterskabsspillet, og den fik vi mod FC Midtjylland. Så nu går vi ud og prøver på at tage den næste, og vi har en stor tror på, at vi kan gøre det i morgen. Spillerne ved jo godt, at vi i princippet har spillet en sæson, hvor vi har præsteret rigtig godt, men vi vil jagte en sejr i morgen, så vi kan fortsætte med at lægge pres på FC Midtjylland. Samtidig skal FC København også ud at vinde, så der er stor sandsynlighed for, at Derbyet i morgen kan gå hen og blive et målrigt et af slagsen, fordi begge hold i udgangspunktet skal ud at vinde.
 
Niels Frederiksen forventer et Derby, hvor begge hold vil spille offensivt og et FC København hold, som vil prøve at dominere spillet med bolden.
 
-  FC København er på hjemmebane med publikum i ryggen, så de vil angribe kampen og prøve at dominere kampen ved at gå højt på os og styre kampen med bolden. Hvis modstanderen stiller sig tilbage og pakker sig totalt og slet ikke vil spille fodbold, så er det altid svært at skabe noget, så det passer os egentligt fint, at Derbyet tegner til at blive en relativ åben kamp, hvor begge hold vil prøve at tilgå den offensivt. Vi og FC København er de to klubber i Danmark med det absolut størst pres. Så selvfølgelig er der også pres på begge hold i morgen, men det er jo det, spillerne lever for og drømmer om, så vi glæder os rigtig meget til Derbyet og nyder at være i en position med tre runder tilbage af 3F Superligaen, hvor vi kan lægge pres på førstepladsen. 
 
Derbyet spilles i Parken, hvor der er kickoff kl.16:00 og vises på 3+. 

Foto: Getty Images