19. MAJ 2021 kl. 10:45
Mensah: Vi har en masse at vinde

- Vi skal over og vinde.

Beskeden er krystalklar fra Kevin Mensah, når talen falder på kampen i morgen mod AGF. Mange spekulerer på resultatet af kampen i aften mellem FC København og FC Midtjylland, men det er ikke noget, der bliver brugt tid på i truppen.

- Udfaldet af den kamp ændrer ikke på noget for os. Ligegyldigt hvad den kamp ender, så skal vi over og vinde. Vi skal møde AGF i Aarhus, og det er altid nogle intense og tætte kampe. Tre point vil for vores vedkommende være ekstra vigtige.

- Vi har en masse at vinde. Der er intet at tabe ud over at tabe den position, vi har sat os i ved at præstere fremragende over en hel sæson. Der var ikke nogen, der havde regnet med fra det her hold og den her trup. Når det er sagt, så skal vi ud og jagte og gå efter de tre point. Når vi har spillet de sidste to kampe, så må vi se, hvor vi står. Men det er klart, at når vi har spillet os til en position, hvor vi kan og skal drømme om noget, vi ikke havde regnet med inden sæsonen, så skal vi forfølge det.

Og det har været en flot sæson af en trup, som mange havde afskrevet som medaljebejlere inden den første kamp i sæsonen og også et godt stykke ind i efteråret.

Nu skal der med to kampe sættes punktum for en sæson, der kommer til at smage af lidt mere – både på banen og på tribunerne.

- Det er kulminationen på en sæson uden tilskuere, hvor man har manglet det der ekstra adrenalin-kick, som de giver. At der er kommet fans tilbage på stadion, og der er noget på spil, er det fedeste. Jeg nyder det helt vanvittigt meget, og det skal hele holdet gøre og spille de her kampe, som om det er det fedeste i verden – og det er det lige nu. Det har vi savnet alle sammen, og det skal vi ud og vise, lyder det fra Kevin Mensah.

Du kan se kampen live fra Ceres Park på 3+. Der er kickoff kl. 20:00, og der er ikke adgang til kampen for Brøndby-fans.

Foto: Getty Images