20. APRIL 2021 kl. 14:58
Uhre inden FCN: Skal være fysisk klar i 90 minutter

I morgen venter FC Nordsjælland i en kamp med høje forventninger til mål og tempo – noget der sjældent er en mangelvare i vores kampe mod dem, og Mikael Uhre forventer ikke, at det bliver væsentligt anderledes i morgen på Right to Dream Park.

- Det er et godt mandskab, der ved, hvad de vil og spiller på en bane, de kender ud og ind, men det er fede kampe for fansene, hvor der bliver scoret mange mål.

- Det handler om at være fysisk klar til at være på i 90 minutter. Sover man bare lidt, bliver man straffet deroppe, men vi kan også binde gode ting sammen og spille hurtigt. Det er to mandskaber med fart i holdet, lyder det fra vores topscorer.

At kampene kommer så hurtigt i en såkaldt ’engelsk uge’ med tre kampe inden for få dage betyder ikke så meget for Mikael Uhre. Det giver nemlig flere chancer for at gøre det, han og resten af truppen bedst kan lide – at spille fodbold.

- Man lukker lidt af og fokuserer på at restituere bedst muligt mellem kampene og få fyldt depoterne op. Når der kun er 72 timer imellem kampene, er det fedt. Det er det, man lever for; at spille kampe.

Til onsdagens kamp er der tilskuere tilbage på tribunerne, og selv om der kun må komme fans af hjemmeholdet, så glæder Uhre sig alligevel.

- Det giver et lille boost, at der er tilskuere på vej tilbage. Vi tænker ikke rigtig over, at det i morgen kun er hjemmefans, bare der kommer fans. Vi glæder os til at spille for nogen igen – men mest af alt glæder vi os til at se vores egne fans igen på søndag. Det bliver fantastisk.

- Det er dog ikke det, vi har rettet blikket mod endnu. Nu fokuserer vi på kampen i morgen, for det er tre vigtige point for os og først der, kigger vi så frem mod søndagens kamp mod Randers FC.

Foto: Getty Images