11. APRIL 2021 kl. 19:50
Niels Frederiksen: Skulle have fået noget med os

I et intenst og tætspillet Derby måtte Brøndby IF se sig besejret med 3-1. To sene mål i kampens døende minutter afgjorde Derbyet til FC Københavns fordel, og det ærgrer cheftræner Niels Frederiksen.

- Jeg synes, det var et meget lige Derby, som vi havde forventet. FC København havde lidt bedre fat i tingene i første halvleg, mens vi spiller en rigtigt stærk anden halvleg med stort overskud, hvor jeg egentlig står ude på linjen og tænker, at det her det tipper til vores fordel. Så på den baggrund er jeg frygtelig ærgerlig over, at vi i kampens sidste minutter giver dem et straffespark. At de så også scorer et mål, da vi satser det hele i overtiden, ja det lægger jeg ikke det store i. 

Cheftræneren forklarer, at man havde godt styr på FC København, men at man gerne ville have skabt mere.

- Vi gør mange rigtig mange gode ting i kampen, og det er sjældent, at vi møder et FC København-hold, hvor vi fraholder dem at sætte deres spil, som de gerne vil, og hvor vi har styr på Jonas Wind og Rasmus Falk. Vi skal være lidt skarpere og skabe mere i vores spil, men det til trods står vi tilbage med en følelse af, at vi egentlig godt kunne have fået mere med os end det vi gjorde. 

Næste kamp for de blågule er mod AGF på Brøndby stadion på søndag kl. 18:00.

Foto: Getty Images