11. APRIL 2021 kl. 19:50
Det sagde vi efter kampen mod FCK

1-3 var ciffrene i det sidste Derby på Brøndby Stadion denne sæson, og det var derfor nogle skuffede Brøndby-folk, der udtalte sig efter opgøret. Her kan du få et overblik.

Mikael Uhre
- Man kan jo godt se at vi får presset dem fint tilbage i anden halvleg, og det giver også pote. Jeg føler også, at vi har overtaget hen mod slutningen af kampen, men så kommer der et dumt straffe, og så er resten jo historie.

Niels Frederiksen
 Jeg synes, det var et meget lige Derby, som vi havde forventet. FC København havde lidt bedre fat i tingene i første halvleg, mens vi spiller en rigtigt stærk anden halvleg med stort overskud, hvor jeg egentlig står ude på linjen og tænker, at det her det tipper til vores fordel. 

Læs hele interviewet med Uhre her.

Niels Frederiksen