21. MARTS 2021 kl. 20:24
Det sagde vi efter kampen mod AGF

Efter den uafgjorte kamp mod AGF i grundspillets sidste kamp, satte cheftræner Niels Frederiksen og et par af spillerne på reslutatet og spillet.

Mikael Uhre:
- Vi mangler lidt energi og det sidste på det tekniske. Jeg har i hvert fald et par stykker, jeg selv smider væk, og det er det, jeg kan tale ud fra.

Se hele interviewet med Mikael Uhre på Brøndby Indefra her.

Andreas Maxsø:
- Det er en kamp, hvor vi ikke rigtig får fat, synes jeg. AGF er svære at spille mod, for de står godt på banen og har et spilkoncept, hvor de gør det meget, meget enkelt og er solide nede bagved, så vi får ikke rigtig kreeret så meget.

Se hele interviewet med Andreas Maxzsø på Brøndby Indefra her, hvor han også ser tilbage på en godkendt grundspil.

Niels Frederiksen:
- Vi er jo ikke helt vildt begejstrede for vores præstation, men jeg må også bare sige, at det er rigtig, rigtig svært at spille sådan en kamp og få noget flow i spillet. Det er fair nok, fordi vores modstander i dag vælger at spille rigtig mange, lange bolde og tage alle de standard-situationer, de overhovedet kan få. Det ligner jo, at de spiller efter at få standarder og ikke noget ondt om det, men så bliver det også bare svært at få flow i spillet.

Se hele interviewet med cheftræneren på Brøndby indefra her.

Foto: Getty Images