15. FEBRUAR 2021 kl. 13:05
Niels Frederiksen: Fin præstation i går

Efter gårsdagens sejr på 4-0 over Lyngby BK var cheftræner Niels Frederiksen godt tilfreds og hæfter sig især over de første to mål.

– Lyngby BK er ikke et dårligt hold, og i deres to første kampe her i foråret vandt de i Odense og spillede en helt lige kamp i Aarhus. Måden, hvorpå vi scorer de to første mål, er jeg meget tilfreds med. Vi lykkes med et højt og aggressivt pres, hvor vi laver en erobring inde centralt i banen og kommer relativt hurtigt afsted derfra.

– Derefter er jeg tilfreds med måden kampen udvikler sig på, og alt i alt var det en fin præstation, og det er vores bedste præstation i 2021 indtil videre.

Blandt målscorerne var blandt andet Pavlovic og Mensah, og det glædede cheftræneren.

– Hvis jeg før kampen i går skulle have fordelt målene på mine spillere og jeg fik at vide, at vi kom til at score fire mål, så ville jeg nok vælge tre angribere, og det passer jo meget fint med at Hedlund, Jobbe og Pavlovic. Og så ville jeg nok også have valgt en wingback, og det var så Kevin i går. Så jeg synes faktisk, at fordelingen af målene var optimal. Det var vigtigt at få dem alle i gang.

På søndag gælder det så Vejle BK, der gæster Brøndby Stadion. Kickoff er kl.18:00, og kampen vises på 3+, ligesom der som altid er optakt på Brøndby Indefra.

Har du endnu ikke downloadet Brøndby Indefra eller tegnet abonnement, kan du gøre det her:

Download til iPhone

Download til Android

Foto: Getty Images