15. DECEMBER 2020 kl. 12:00
Status på Rezan Corlu

Midtbanespilleren Rezan Corlu pådrog sig en skade i sejren over OB tilbage i november, der desværre betød, at hans efterår var færdigt. Rezan Corlu er i går testet positiv for COVID-19, og han er derfor nu i isolation derhjemme.

Rezan Corlu har ikke været på Brøndby IF’s anlæg eller trænet sammen med resten af truppen i de sidste ni dage, så der er ingen risiko for, at resten af truppen kan være blevet smittet af Rezan. Det er blevet bekræftet af den ugentlige COVID-19-test, der blev foretaget i går, hvor hele den øvrige trup og stab testede negativ.

Truppen er derfor meldt klar til de to kommende kampe mod henholdsvis Fremad Amager i pokalturneringen på torsdag og AC Horsens på søndag, som er sidste runde af efterårets kampe i 3F Superligaen.

Foto: Getty Images