21. AUGUST 2020 kl. 15:25
Rezan Corlu: Glæder mig til at trække den gule trøje over hovedet igen

Brøndby IF skal i morgen i aktion for første gang siden sommerferien, når Næstved BK kommer på besøg i sæsonens første træningskamp. Spillerne har haft en hård træningsuge, der blandt andet har bestået af første træning på græs i onsdags, og siden da har den stået på dobbelte træningspas og løb i Brøndby Skoven.

Der er en ny herre med i truppen mod Næstved BK i form af Rezan Corlu, og den nye nummer 7 glæder sig også til at trække den gule trøje over hovedet igen.

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg har glædet mig mega meget, og det er en rigtig rar følelse at være tilbage i klubben. Det er den største klub i Danmark med gode fodboldspillere og holdkammerater, som også er med til, at jeg kan udvikle mig og blive en bedre fodboldspiller. Det har været en hård uge med to træninger om dagen, så vi er lidt trætte i kroppen, men på en god måde. Men jeg kunne da selvfølgelig godt tænke mig at bidrage med mål eller assists i træningskampen i morgen, men det er ikke det, der tæller lige nu. Nu skal jeg først lige ind i rytmen og lære mine holdkammerater at kende og måden, vi spiller på. Men jeg glæder mig utroligt meget til at trække den gule trøje over hovedet, lyder det fra Corlu, som fortæller, at han kan bruges forskellige steder på banen.

- Jeg har jo snakket med Niels Frederiksen om, at den plads, jeg får på banen i løbet af sæsonen, afhænger lidt af, hvilke modstandere vi møder, og hvilke formationer vi spiller. Jeg kan spille 8’eren, 10’eren og jeg kan spille ude på kanten, hvis der er brug for det. Så jeg kan spille en del forskellige pladser på den offensive del af banen.

Lyngby-ophold modnede
Corlu vendte retur til Danmark forud for sidste sæson, hvor han blev sendt direkte til Lyngby på et lejeophold sæsonen ud. Opholdet i Lyngby var yderst succesfuldt for teknikeren, da han stod noteret for 27 kampe med otte mål og otte assists til følge. Han er generelt glad for sin tid i Lyngby, som han mener, var med til at modne hans spil - og han oplevede for første gang at være en profileret skikkelse på banen i 3F Superligaen.

- Det betød utroligt meget for mig, at jeg fik muligheden for at vise mig frem i Lyngby i sidste sæson, og det gav mig muligheden for at vise mit talent frem på ny og få min selvtillid tilbage. Opholdet i Lyngby gjorde jo generelt, at jeg fik vist nogle af de ting, som jeg viste på ungdomsniveau, men som jeg ikke fik vist i Superligaen. Det er bare noget andet, når man kommer op på Superliga-niveau, så jeg er glad for, jeg havde en god tid i Lyngby, siger Corlu og sætter ord på, hvor han kommer til at blive farlig for modstanderne.

- Jeg er god i mellemrummet, hvor jeg kan vende på folk og på den måde skabe plads til mig selv. Det kan også være situationer, hvor jeg kan sende en aflevering op til angriberne, hvor de så kan gøre arbejdet færdigt. Jeg kan også score mål, som jeg gjorde i Lyngby. Men generelt vil jeg sige, at jeg er en teknisk spiller, der er god i kombinationerne.

Der er også kommet en del Masterclass-spillere i truppen, i forhold til sidst han var i Brøndby IF. Noget, som Corlu er glad for at se.

- Der er mange unge Masterclass-spillere, og det er jo det, man har savnet at se herude. Så jeg synes, det er fedt, at vi har en masse unge spillere, der gerne vil vise sig frem. Og det glæder også fansene, at vores Masterclass-spillere i sidste sæson greb chancen, og gjorde det så godt for os, slutter han.

Alle træningskampe vil blive spillet bag lukkede døre, men streames live på Brøndby Indefra for abonnenter.