9. NOVEMBER 2020 kl. 10:35
Landsholdsoverblik: Disse spillere skal afsted med landshold

Den næste landsholdspause er lige om hjørnet, og vi skal igen sende spillere fra seniortruppen afsted med deres respektive landshold. Vi giver dig her overblikket over, hvilke spillere der skal i aktion.

Hjörtur Hermannsson
Forsvarsspilleren er udtaget til det islandske landshold, som lægger ud med at møde Ungarn 12. november i en playoff-finale om at komme med til EM i 2021, som skulle være afholdt denne sommer. Derudover møder islændingene Danmark og England i UEFA Nations League henholdsvis 15. og 18. november.

Sigurd Rosted
Rosted er udtaget til Norges landshold, som lægger ud med at møde Israel i en venskabskamp 11. november. Efterfølgende skal nordmændene op imod Rumænien og Østrig i UEFA Nations League 15. og 18. november. 

Blas Riveros
Riveros var endnu engang udtaget til Paraguays landshold, som skulle møde Argentina og Bolivia i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Grundet skaden, som han måtte udgå med i OB-kampen, tager Riveros ikke med til landsholdssamling, og derfor bliver han hjemme.

Anis Ben Slimane
I sidste måned debuterede den unge midtbanespiller for Tunesiens landshold, hvor han kvitterede med et mål. Slimane er således endnu engang udtaget til det tunesiske landshold, som møder Tanzania over to kampe i Africa Cup of Nations, hvor de fører deres gruppe. Kampene spilles henholdvis 13. og 17. november. 

Andreas Maxsø
Vores anfører er blevet efter-udtaget til det danske landshold, som møder Sverige 11. november i en venskabskamp, som spilles på hjemmebane.

Jesper Lindstrøm
'Jobbe' er ligeledes blevet efter-udtaget til det danske landshold og skal sammen med Maxsø deltage i kampen mod Sverige 11. november. Efter kampen skal han afsted med det danske U21-landshold, som møder Rumænien på udebane. 'Jobbe' og holdkammeraterne har allerede forud for opgøret sikret sig deltagelse ved EM, da de vandt deres seneste opgør over Finland. Kampen mod Rumænien spilles 17. november.

Foto: Getty Images