8. NOVEMBER 2020 kl. 19:05
Niels Frederiksen om Riveros-skade: Ganske ubærligt

I dagens 3-1-sejr over OB måtte Blas Riveros udgå med en skade, og cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen meget berørt over skaden til den 22-årige paraguayanske landsholdsspiller.

- Blas spillede en fantastisk kamp for os. Han var dygtig på bolden, fremadrettet og udfordrende i sit spil, og så var han rolig under pres og var stærk i sine returløb, når OB fik deres omstillinger. Da han får sin skade, er det i en aktion, hvor han tager et træk mellem to OB-spillere og bliver kantet. Det ser umiddelbart slemt ud, og det er ganske enkelt ubærligt, hvis skaden skal holde ham ude af spillet i mange måneder, fortæller cheftræneren.

- Blas er forståeligt nok meget påvirket lige nu og meget ked af det. Han var kommet rigtig godt i gang i klubben og er blevet integreret rigtig godt, så vi er alle sammen grædefærdige af ærgrelse på hans vegne. Han skal scannes i morgen, og vi krydser fingre for, at scanningerne viser noget andet, end det vi tror. Som jeg sagde til ham inde i omklædningsrummet efter kampen, så har vi alle et ansvar for at få ham godt igennem det her, og det kan jeg love for, at vi vil. Det er så synd, som det kan blive for den unge knægt.

Blas Riveros skulle have været med det paraguayanske landshold i morgen, hvor de senere på ugen skulle møde blandt andet Argentina.

Foto: Getty Images