2. DECEMBER 2019 kl. 15:22
Schwäbe: Det er så frustrerende

Det endte som bekendt uden blågule point i Telia Parken i går, og det var et svært nederlag at sluge for en af dagens bedste Brøndby-spillere, målmand Marvin Schwäbe, der stod en brandkamp i topkampen.

- Det er altid rart at spille en god kamp, men det vigtigste er holdet. Derfor er det også så frustrerende, at vi ikke vandt eller bare fik det ene point med. Specielt fordi vi havde chancerne til at score til 2-1, og det er ærgerligt, vores gode præstation ikke gav point, lyder det fra manden med 1-tallet på ryggen.

Specielt i anden halvleg diskede han op med flere flotte redninger, og selv om det ikke endte med at give bonus i form af en sejr, er der masser for Marvin Schwäbe at tage med fra kampen, selv om han er ydmyg om sin egen præstation.

- Jeg leverede det, der forventes af mig, men forsvaret spillede også godt foran mig.

- Med en god præstation kan man redde et eller måske endda tre point, og det føles tungt, at det ikke gik sådan i går, men vi er nødt til at fokusere på næste kamp, for der kommer hele tiden en kamp mere. For mig gælder det om at tage alt det positive fra kampen i går med mig videre til kampen mod FC Midtjylland på søndag på Brøndby Stadion.

Husk, der er Jul på Vestegnen på søndag op til kampen mod FC Midtjylland, så der er masser af mulighed for at komme ud og julehygge med andre Brøndby-fans i timerne op til kampen.

Du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images