23. OKTOBER 2020 kl. 10:33
Schwäbe: Kommer til at blive en spændende kamp

Allerede i morgen ruller bolden igen i 3F Superligaen for vores vedkommende, når FC Midtjylland kommer på besøg på Brøndby Stadion. Der venter en svær opgave mod sidste sæson mestre, og Marvin Schwäbe forventer også en intens affære mod en meget stærk modstander, som han gerne ville have haft fansene med til.

- Jeg forventer en intens kamp, og vi ved, de er et meget stærkt hold, det er der ingen tvivl om. Vi havde en del gode kampe mod dem sidste år – både på hjemme- og udebane. Men alt i alt kommer det til at blive en spændende kamp, og jeg tror, den bliver fed for publikum bag tv-skærmene at se, fortæller målmanden, som forventer en masse dueller og høje bolde fra midtjyderne.

- Vi regner med, at de kommer med en masse dueller, indlæg og højde bolde. De har gode og høje angribere, og vi skal være på tæerne i forsvaret, hvis vi skal stoppe dem. Hvis vi spiller rundt om dem i vores offensive spil, som vi også gjorde fint i første halvleg i sidste weekend mod SønderjyskE, så har vi gode muligheder. Men vi ved, at vi ikke skal til at lave lange bolde op i banen, for det er ikke der, vores styrker ligger, da deres forsvarsspillere er for stærke.

Som så mange nok ved, er det ikke muligt for fans at overvære kampen på Brøndby Stadion grundet Corona-restriktionerne. Ikke desto mindre havde målmanden ønsket, at man lige netop til sådan en kamp havde haft fansene i ryggen på stadion til at presse midtjyderne.

- Det havde været perfekt at have 20.000 fans på lægterne i sådan en her kamp, men sådan er det desværre ikke i disse tider, selvom vi savner at spille foran vores fans på Brøndby Stadion ekstremt meget. Det er jo lige netop sådan en kamp, vi kunne have brugt fansene til at presse modstanderen, men det er desværre sådan, det er for tiden, lyder det fra Schwäbe, som fortæller, at truppen har haft en god træningsuge med masser af humør og ser frem til kampen i morgen.

- Jeg synes, vi har haft en meget positiv uge med en masse humør i truppen, selvom vi tabte mod SønderjyskE. Det var en skidt kamp fra vores side af, og forhåbentlig var det bare en enkelt dårlig kamp. Vi har forberedt os rigtig godt til kampen mod FC Midtjylland, og der er en stærk mentalitet og tro på tingene i truppen, og det vidner vores sejrsstime i de fire første kampe også om.

Foto: Getty Images