21. APRIL 2021 kl. 23:34
Det sagde vi efter kampen mod FC Nordsjælland

Kampen i Farum mod FC Nordsjælland ender 0-3. Der kan sættes tre point på kontoen, og der bliver stadig scoret godt med mål. Det var nogle glade spillere, som vi fangede efter kampen til et par betragninger, om hvordan kampen forløb. Du kan høre mere om, hvad Oskar Fallenius, Morten Frendrup og målscorer Andrija Pavlovic sagde efter kampen nedenfor.

Oskar Fallenius
- Det var først og fremmest dejligt at komme ind og spille, og endnu bedre at kunne hjælpe holdet med at få point, og samtidig være indblandet i det sidste mål, det er altid skønt.

Morten Frendrup
- Det var en klassisk kamp mod FC Nordsjælland, de har bolden meget, og vi løber lidt efter dem, men vi var der i duellerne og vandt en masse bolde, og så gik vi hen og stak af sted.

Andrija Pavlovic
- Det betød utrolig meget for mig at spille i dag, det var en vigtig kamp for os, vi fik den første sejr og tre point i mesterskabsspillet, og jeg kom ind og bidrog med et mål.

Niels Frederiksen
- Jamen vi har nogle, kvaliteter der gør ondt på dem, traditionelt er det noget vores fart, jeg synes, også det er noget med vores omstillinger, men ikke lige det så meget i dag, også synes jeg, at vi er meget aggressive i vores pres.

Du kan se alle interviews her.

Foto: Getty Images