11. APRIL 2021 kl. 19:10
Mikael Uhre: Det er tungt lige nu

Det sidste Derby på Brøndby Stadion i denne sæson sluttede med et nederlag på 3-1. De to afgørende mål kom efter 90 minutters spil, og vores eneste målscorer, Mikael Uhre, var derfor naturligt skuffet efter opgøret.

- Man kan jo godt se at vi får presset dem fint tilbage i anden halvleg, og det giver også pote. Jeg føler også, at vi har overtaget hen mod slutningen af kampen, men så kommer der et dumt straffe, og så er resten jo historie.

- Når det så er sagt, så er det er en rigtig stor mavepuster. Men så må vi tage det med, at vi egentlig får rejst os og kommer tilbage og egentlig får leveret en god anden halvleg. Men det er selvfølgelig klart, at det er sindssygt tungt lige nu.

Næste opgave for Mikael Uhre og resten af mandskabet er næste weekend, hvor AGF kommer på besøg.

Foto: Getty Images