3. APRIL 2021 kl. 10:20
Frendrup: Lang vej endnu

På mandag går det løs med første runde i 3F Superligaens Mesterskabsspil, og for Morten Frendrup og holdkammeraterne betyder det en udekamp mod FC Midtjylland.

Det er blot den første af ti svære kampe, der venter i løbet af forårsmånederne, men tilløbet har været godt, og for den unge midtbaneslider giver det et ekstra boost, at man går ind i Mesterskabsspillet fra spids.

- Selvfølgelig er det dejligt at gå ind i Mesterskabsspillet fra en førsteplads. Det giver noget tro på tingene, men der er også lang vej endnu. Det kan lyde som en kliché, men for os er det vigtigt bare at tage én kamp ad gangen og skrabe så mange point sammen som muligt. Det er der, vores fokus er, og så må det tage os så langt, som det kan, siger Morten Frendrup, der glæder sig til at kampen bliver fløjtet i gang i Herning.

- Vi har leveret nogle gode kampe mod FC Midtjylland i denne sæson – også selv om vi ikke har fået de point, vi fortjente. For det handler om de tre point, og dem har vi ikke taget mod dem endnu. Det går vi benhårdt efter bliver på mandag.

Når man ser Brøndby-holdet spille, er det tydeligt, at der er gode relationer mellem spillerne og viljen til at knokle for holdet og makkeren ved siden af eller foran og bag sig. Det kommer blandt andet af – men ikke kun – at mange af spillerne efterhånden har kendt hinanden i mange år.

- Vi har efterhånden fået et rigtig stærkt bånd på holdet, og man kan mærke, at relationerne sidder der. Vi kender hinanden godt, og det betyder 100% noget for spillet. Nogle af os har kendt hinanden i rigtig mange år både på og uden for banen, og det er med til at give os lidt ekstra, når bolden triller, fortæller Morten Frendrup.

Morten og holdkammeraternes opgør mod FC Midtjylland på mandag på MCH Arena starter kl. 18:00, og du kan se med live på 3+.

Foto: Getty Images