20. MARTS 2021 kl. 11:45
Maxsø inden AGF-kampen: Der ligger nogle muligheder til os

- Det bliver en svær opgave. Vi kender AGF’s kvaliteter, siger Andreas Maxsø om kampen på Brøndby Stadion i morgen eftermiddag.

Anføreren uddyber modstanderens styrker en smule, men det er også styrker, der med den rigtige plan kan vendes til svagheder.

- De er fysisk stærke, gode på dødbolde og godt organiseret. De står godt på banen og er et power-hold, så vi ved godt, hvad de kommer med. Omvendt ved vi også, der ligger nogle muligheder til os, hvis vi får dem lidt frem på banen. Der har vi nogle stærke folk, der kan sætte noget tempo.

- Vi har også et stærkt hold med stærke spillere, der er klar til at tage duellerne, så det er en kamp, som bliver duel-præget, og dem, der vinder duellerne og andenboldene, kommer til at styre spillet derfra, forudser Maxsø.

Brøndby-spillerne går ind til kampen med to sejre i ryggen, og mens den ene kom i hus med poleret fodbold, blev den anden mere hentet på fight og rå vilje. Og evnen til at kunne vinde på begge måder og hive de såkaldt grimme sejre i hus, er noget, der giver tro på tingene. Men det betyder ikke, at der ikke skal arbejdes videre med tingene.

- Det er klart, at når man kommer fra to sejre i streg og ligger, hvor vi ligger i tabellen, så skal vi bygge på og holde momentum. Det fungerer lige nu, og selv om vi ikke spiller lige godt i alle kampene, får vi point. Så vi har vist, at vi også kan vinde de kampe, hvor det ikke er pæn fodbold, der spilles, og pæn fodbold bliver det ikke nødvendigvis på søndag.

- Vi tager det dog en kamp ad gangen, men det vil selvfølgelig se godt ud, hvis vi får tre point i morgen og får lagt lidt yderligere afstand til AGF, og vi tror 100% på det, lyder det fra en kampklar anfører.

Foto: Getty Images