4. MARTS 2021 kl. 14:40
Lasse Vigen: To vidt forskellige opgaver

I aften venter Randers FC på Brøndby Stadion, og for Lasse Vigen og resten af truppen er det en god chance for at få point på kontoen igen – point man var uheldige med ikke at få med fra seneste kamp.

- Det var en meget professionel og kontrolleret indsats mod et hold, vi ved er rigtig gode især på hjemmebane. Så det var en præstation, der gav mod på mere. Med marginalerne på vores side og lidt mere skarphed var vi måske kommet af sted med et eller tre point, fortæller midtbanespilleren, der gerne vil tage nogle elementer med fra kampen i Herning til dagens opgave mod Randers, der ligesom FC Midtjylland kommer med masser af fysik.

- Den gode oplevelse af at det var en god præstation, og at alle kampe har deres eget liv, tager vi med. Så kan det godt være, at fysikken hos Randers FC er nogenlunde det samme, men vi ved, at en kamp ude mod Midtjylland og en kamp hjemme mod Randers er to vidt forskellige opgaver. Så vi skal være omstillingsparate og være klar til at gøre det til den kamp, vi forventer af os selv.

Netop evnen til at rejse sig efter en skuffelse, og i tilfældet med søndagens kamp en pointmæssig en af slagsen, er vigtig. Og det er lettere, fordi præstationen var til meget mere.

- Jeg tror, det er nemmere, i forhold til man ikke skal grave sig op af et for stort hul, at vi er fortrøstningsfulde og ved, at når man spiller mod gode hold, er der en risiko for, at man taber. Så vi har ikke brugt særlig meget tid på at skulle rejse os. Vi har brugt tiden på at forberede os godt på den opgave, der venter i aften, lyder det fra Vigen.

Foto: Getty Images