3. MARTS 2021 kl. 17:17
Hedlund: Godt allerede at spille igen

I søndags resulterede en rigtig god indsats ikke i point, men alligevel er troen på egne evner stor i truppen. Det fortæller Simon Hedlund op til kampen mod Randers FC i morgen aften på Brøndby Stadion.

- Vi ved, at med vores indsats i kampen i søndags, selv om vi ikke fik omsat vores chancer, kan vi være tilfredse. Vi var skuffede over ikke at vinde, men i det store hele synes jeg, at det var en rigtig god kamp for os. Vi viser, vi kan spille lige op med topholdene i ligaen, og forhåbentlig skal vi bare være lidt skarpere i morgen og score nogle flere mål, lyder det fra den svenske angriber, der nyder at have en kamp så hurtigt igen.

- Vi vil gerne ud og hente et bedre resultat end seneste kamp, så det er perfekt med en såkaldt engelsk uge (en uge med tre kampe, red.). Så nu har vi en chance i morgen for at vise, at vi fortsat er godt spillende. Det passer os perfekt.

Der er nu gået et år uden fans på tribunerne, som vi kender det, og selv om spillerne virkelig savner fansene, så har de vænnet sig til at spille uden dem.

- Det er jo blevet normalen nu. I starten var det svært at køre sig selv helt op på det niveau, som fansene kan løfte en til og finde den samme motivation, når det hele tiden føles som træningskampe. Men den seneste tid synes jeg, vi har været rigtig gode til at fokusere på os selv og virkelig løfte motivationen til nye højder, når nu der ikke er fans. Vi savner jo vores fans, de er de bedste i ligaen, men heldigvis hepper de stadigvæk på os derhjemme, siger den svenske angriber, der glæder sig til inden for en overskuelig fremtid at have opbakningen fra et gyngende Brøndby Stadion at spille for igen.

- Det vil helt sikkert komme til at give os endnu et løft. Vi er nogle stykker, der har talt om det, og jeg tror helt sikkert, at det vil kunne løfte os meget med fans - især når du er i toppen af ligaen. Det ville have løftet os kolossalt, hvis de havde været her nu, og det havde motiveret os mere. Det er sjovt og fedt at spille for dem, specielt når det går godt for os, så forhåbentlig er de snart tilbage.

Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 20:00, og inden kampen er der som altid optakt på Brøndby Indefra, hvor cheftræner Niels Frederiksen og Mikael Uhre kigger forbi.

Foto: Getty Images