11. JUNI 2021 kl. 11:15
Opstartsprogrammet for spillerne

Efter en velfortjent ferie ovenpå klubbens 11. mesterskab vender Brøndby-spillerne tilbage til træningsbanen mandag 14. juni. Her begynder opstarten til den nye sæson i 3F Superligaen, som for Brøndby IF’s vedkommende begynder søndag 18. juli kl. 18:00 i Aarhus, hvor AGF er modstander i første runde af 2021/22-sæsonen.

Vi skal spille fire træningskampe i opstarten, og her er første modstander IFK Göteborg, som spilles onsdag 23. juni i Göteborg.

SønderjyskE kommer på besøg mandag 28. juni, og derefter spiller vi i Herstedøster 1. juli i anledning af deres 100-års jubilæum. V slutter rækken af træningskampe mod OB 7. juli kl. 13:00 her i Brøndby.

Alle træningskampe streames for abonnementer på Brøndby Indefra.

Det vil igen være muligt at overvære spillernes træninger ude på bane 3 og 4, men på grund af de fortsatte Corona-restriktioner og ud fra et forsigtighedsprincip, er det desværre stadig ikke muligt at få autografer eller taget fotos sammen med spillerne i forbindelse med træningerne.

Foto: Getty Images