27. MAJ 2021 kl. 15:15
Nu kan du forny dit sæsonkort til næste sæson

Vi er netop blevet Danske Mestre 2021, og lige om lidt starter titelforsvaret og en ny sæson med en masse spændende kampe på Brøndby Stadion, hvor vi for første gang i mange år skal spille europæisk gruppespil. Enten Champions League eller Europa League, hvor sæsonkortholdere får forkøbsret til disse kampe.

Derfor er det også tid til at  forny dit sæsonkort, så du sikrer dig en plads til den kommende sæson med forkøbsret til europæiske kampe. Når du skal forny dit kort, får du samtidig muligheden for at konvertere til det nye sæsonkort-abonnement. Her slipper du for at skulle forny dit kort efter hver sæson, og du vil med et abonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.
 
Du kan forny dit sæsonkort frem til den 16. juni. Herefter vil der være de sædvanlige byttedage, som foregår den 19. juni til den 21. juni, hvor man har mulighed for at bytte sin(e) plads(er). Herefter frigives de ledige pladser til åbent salg den 22. juni.
 
Hvis du har Familie-sæsonkort i dag, skal du  konvertere til et Familie billet-abonnement. Årsagen til dette er, at Familie-afsnittet fremover bliver med nummererede pladser, og derfor skal du trække en billet til en bestemt plads i afsnittet fra kamp til kamp. 
 
Du kan forny dit sæsonkort her: https://saesonkort.brondby.com/fornyelse
Du kan læse mere om det nye sæsonkort-abonnement samt billet-abonnement her: https://saesonkort.brondby.com/korttyper/
 
Hvis du ikke har sæsonkort allerede, har du mulighed for at købe et sæsonkort-abonnement til en af de ledige, faste pladser på Brøndby Stadion, eller du kan vælge et billet-abonnement til en sektion uden fast plads.

Læs meget mere om det her.
 
Bemærk: Det er i øjeblikket ikke muligt at forny eller købe sæsonkort i Brøndby Shoppen pga. ekstraordinær travlhed, så du bedes venligst  benytte dig af en af ovenstående online-muligheder.
 
Hvis du har spørgsmål til dit sæsonkort, er du velkommen til at kontakte [email protected]
 
Sæsonkort kompensation
Nu er sæsonen slut ovenpå et brag af en slutspurt, og vi kan nu danne os et overblik over, hvilke sæsonkortholdere der har haft billet til én eller flere af de kampe, hvor det har været tilladt at have fans på lægterne.
Derfor bliver det snart muligt at ansøge om kompensation for kampe her i foråret 2021, som man ikke har kunne få billet til pga Covid-19-restriktionerne.

Der kommer i slutningen af næste uge mere information på mail til sæsonkortholdere samt her på brondby.com, hvor man kan se, hvilke muligheder der bliver for kompensation, og hvordan det kommer til at foregå rent praktisk.

OBS: Hvis du er ved at skulle forny dit sæsonkort, vil det af praktiske årsager ikke være muligt at anvende værdien af sin kompensation til fornyelse af sit sæsonkort.
 
Hvis du har spørgsmål til kompensation, er du velkommen til at kontakte [email protected]