20. MAJ 2021 kl. 12:01
Sydsiden Nedre åbnes i to sektioner til kampen på mandag

I forbindelse med mandagens kamp mod FC Nordsjælland er det netop blevet muligt at åbne to ekstra sektioner på Sydsiden Nedre. Årsagen til, at det nu kan lade sig gøre at åbne for de to ekstra sektioner er, at myndighederne netop har godkendt brugen af Sydsiden Nedre med sæder ift. den renovering, tribunen har fået.

Det er på den baggrund meget positivt, at vi til den sidste kamp mod FC Nordsjælland nu får muligheden for at få flere sæsonkortholdere på tribunen, og dermed også muligheden for at give Drengene Fra Vestegnen en endnu bedre opbakning til den sidste, vigtige hjemmekamp i Mesterskabsspillet.

Efter dialog med de organiserede fangrupper er der skabt en fælles forståelse for, at de to sektioner på Sydsiden Nedre med nummererede siddepladser ikke vil fungere som den stemningstribune, Sydsiden ellers er kendt for. Herunder gælder de samme regler for de to sektioner på Sydsiden Nedre, som det gælder for resten af stadion under Covid-19.

Der vil være ca. 450 siddepladser i hver af de to ekstra sektioner. Disse vil udelukkende blive tilbudt de sæsonkortholdere, som ikke fik en billet, da det i mandags blev muligt at trække billetter til kampen. Det vil således ikke være muligt for de sæsonkortholdere, der allerede har trukket en billet til kampen, at ombytte sin billet til en plads på Sydsiden.

Billetsalget til de sidste to sektioner vil starte fredag kl. 10:00, hvor der igen etableres et kø-system. Bemærk, at det gør ingen forskel, hvor tidligt du sætter dig i kø, da alle vil blive tildelt et tilfældigt kø-nummer kl. 10:00.

Link til de resterende billetter findes her.

Foto: Getty Images