4. MAJ 2021 kl. 12:00
Per Nielsen hyldes med legendetrøje

Når vi på søndag løber på banen til topkampen mod FC Midtjylland, vil det være i en ganske særlig spillertrøje – nemlig en såkaldt legende-trøje, der hylder en af de største legender i klubbens historie. Navnet er Per Nielsen.

’PerPer’ har om nogen været personificeringen af Brøndby IF, hvor han spillede hele sin karriere fra 1993-2008. Således fik han 547 kampe for de blågule i denne periode, som også kastede fem mesterskaber af sig. En helt unik bedrift i Brøndby IF’s historie, og Per Nielsen er som bekendt for de fleste fortsat tilknyttet Brøndby IF, hvor han er træner for klubbens kvindehold, der ligger i toppen af ligaen.

Den specialdesignede hyldesttrøje er selvfølgelig lavet sammen med hummel, der tidligere har udviklet hyldesttrøjer til Kim Vilfort og John ’Faxe’ Jensen. Denne trøje til Per Nielsen er inspireret af trøjen, som Per og resten af holdet var iført, da de besejrede Liverpool med 1-0 på Anfield for lidt over 25 år siden.

Trøjen er lavet i et begrænset antal og kan købes fra i dag i vores webshop eller i vores butik på Brøndby Stadion – så længe lager haves.

Få fingre i trøjen her.