2. MAJ 2021 kl. 08:40
Pavlovic: Skal fortsætte hvor vi slap

I dag står den igen på en kamp mod Randers FC, men denne gang på udebane på Cepheus Park. Det skal dog ikke have lov til at betyde det helt store ifølge Andrija Pavlovic.

- Vi skal fortsætte, hvor vi slap i søndags mod dem. Det gik jo rigtig fornuftigt, og selv om det er på udebane og kun deres fans på tribunerne, skal vi være stærke nok til at holde fokus og køre videre i samme spor.

- Selvfølgelig er det lidt specielt at spille to gange i træk mod den samme modstander i ligaen, men det gør det også lettere at tage de ting, der fungerede i søndags med videre, og på træningsbanen har vi så haft fokus på at forbedre de ting, vi gerne vil løfte i forhold til kampen i dag, siger den stærke nummer 9.

Randers FC er med i Mesterskabsspillet for første gang, og for Pavlovic er det ikke en tilfældighed.

- De har haft en rigtig god sæson. De har spillet god fodbold og har rykket sig meget som hold. Det er understreget af, at de også er i pokalfinalen. Så kan det godt være, at de ikke har vundet endnu i Mesterskabsspillet, og det er de helt sikkert ikke tilfredse med. Derfor vil de også gøre, hvad de kan, for at vende den stime. Så er det op til os at sørge for, at de ikke får den vendt i dag.

Det er som på alle andre stadioner i 3F Superligaen åbnet for fans på tribunerne, men kun for hjemmebanefans. Derfor opfordrer vi også alle Brøndby-fans til at blive hjemme og se kampen i fjernsynet. Den sendes live på Canal 9 med kickoff kl. 16:00.

Foto: Getty Images