21. APRIL 2021 kl. 15:00
CV: Fuld opbakning til Lindstrøm

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm blev mandag undersøgt i sit ene knæ efter at have oplevet mindre irritation i knæet over et stykke tid. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om situationen.


- Jesper Lindstrøm sidder ude med karantæne i denne runde, så sammen med Jesper valgte vi i mandags at få tjekket den mindre irritation, som han har oplevet i sit knæ. Undersøgelsen viste en lille revne i menisken. Jesper kan uden problemer kan spille sæsonen færdig for os, men på et tidspunkt vil det kræve behandling efterfulgt af op til seks ugers pause.


- Normalt vil man prøve at lægge et sådant indgreb i sommerpausen, men netop denne sommer er der et vigtigt U21 EM for Jesper og måske endda en EM slutrunde, hvorefter den nye sæson begynder kort efter. Så derfor går Jesper lige nu og tygger på, hvornår det mindst dårlige tidspunkt er for en pause. Han har den fulde opbakning fra klubben, uanset hvad han beslutter.


Selv siger Jesper Lindstrøm om afklaringen:
- På det seneste har jeg haft en smule irritation i knæet, men ikke værre end, at jeg har kunnet træne fuldt med og spille kampe. Nu har jeg fået afklaring på irritationen, men er dog pissetræt af udsigten til at skulle sidde stille nogle uger. Vi er i den afgørende del af sæsonen, hvor alle kampe er tætte og vanskelige, og så er der en slutrunde til sommer, hvor vi har gode chancer for at gøre det godt. Jeg vil ikke undvære nogle af delene, men ved også godt, at jeg skal tage en beslutning over de kommende uger.