19. APRIL 2021 kl. 16:05
Sådan kommer du ind til kampen mod Randers FC
Til den næste hjemmekamp mod Randers FC får vi endelig mulighed for byde tilskuere tilbage på Brøndby Stadion. 
 
Kampen vil udelukkende være tilgængelig for sæsonkortholdere, sæsonkortabonnenter og billetabonnenter. Derfor skal du, som har sæsonkort- eller billetabonnement, trække en gratis billet til den kommende kamp, hvis du gerne vil ind at støtte det blågule hjemmehold. Enten alene eller som gruppe. Dit fysiske sæsonkort vil nemlig ikke være gældende på kampdagen.
 
Du kan trække din gratis billet fra tirsdag den 20. april kl. 12.00. Du finder link til billetsalget her. 
 
Vær opmærksom på, at indgangene til sektion ES og FZ har åbent i tidsrummet 13:00-14:30. De resterende indgange åbner kl. 14:30. 
 
Sådan trækker du din billet
Det er muligt at trække én billet per sæsonkort. Det er muligt at trække flere billetter per ordre, hvis du har flere sæsonkortnumre. 
 
2. Indtast ét sæsonkortnummer i rabatkodefeltet øverst på siden for at åbne for ledige pladser
3. Vælg én plads på stadion
4. Vent, indtil billetten er i kurven, og prisen er rettet til 0 kr.
5. Gentag for eventuelt flere sæsonkort
6. Gennemfør ordren – her skal der indtastes fulde navn, email og telefonnummer på hver billetholder, så hav dette klar på forhånd.
 
Coronapas
Det er påkrævet at fremvise et coronapas ved indgangen. Sørg for at booke en testtid, således at coronapasset er gyldigt ved ankomst til stadion. Du kan læse mere om coronapasset her. 
 
Test din kode
Da det er længe siden, mange fans har skullet bruge deres sæsonkort, har vi opsat denne test-kamp, hvor du kan afprøve din sæsonkort-kode. 
 
Indtast dit sæsonkortnummer og se, om din kode bliver accepteret. Hvis koden ikke virker, så kontakt os hurtigst muligt, inden billetsalget starter, så vi kan afhjælpe problemet på forhånd.
 
Har du spørgsmål, kan du gå ind på https://kundeservice.brondby.com/ eller skrive til os på [email protected]
 
Er du partner, kan du forvente information om adgang til kampen inden for de næste dage.