15. APRIL 2021 kl. 13:35
Brøndby Combi Camp 2021

Så er der åben for tilmelding til Brøndby Combi Camp 2021.

Til sommer slår Brøndby igen dørene op for Brøndby Combi Camp, der løber af staben i uge 26. Det er en unik fodboldskole for børn i U9- til U14-alderen, årgang 2007 til 2012. Vi gentager succensen fra tidligere og relancerer vores Brøndby Combi Camp, der er et samarbejde mellem Brøndby IF og Brøndby eSport. Brøndby Combi Camp giver dig mulighed for at kombinere fodbold-træningspas med FIFA-træningspas, og vi gør også vores Goal Station til en integreret del af oplevelsen.

Derudover er der i også år mulighed for, at de mindste kan få lov til at prøve kræfter med fodbolden via vores Mini Camp, som er for U6 til U9, årgang 2012 til 2015. Den finder sted lørdag og søndag i uge 25.

Træningerne til Combi Campen vil være koordineret og udført af erfarne børnetrænere i fodbold kombineret med professionelle FIFA-undervisere. Det vil være dage, der er fyldt med spændende og læreige aktiviteter sammen med andre jævnalderende.

Du kan læse meget mere om vores Combi Camp og tilmelde dig her, mens oplysninger og tilmelding til Mini Camp kan gøres her.