13. APRIL 2021 kl. 13:40
Årets generalforsamling vises live på Brøndby Indefra

Grundet de fortsatte COVID-19-restriktioner er det desværre ikke muligt at møde fysisk op til årets generalforsamling, der finder sted i morgen torsdag 15. april. Derfor transmitteres hele generalforsamlingen live på Brøndby Indefra. Alt, man skal gøre, er at downloade app’en og oprette en brugerprofil, så kan man se hele generalforsamlingen live. 

Til selve generalforsamlingen vil bestyrelsen være repræsenteret ved næstformand Jesper Møller og direktionen repræsenteret ved administrerende direktør Ole Palmå. 

Da det desværre ikke er muligt at deltage fysisk i generalforsamlingen, har Brøndby IF besluttet at afholde et orienteringsmøde for aktionærer på et passende tidspunkt med deltagelse af bestyrelsesmedlemmer og direktionen.

Ligesom ved sidste års generalforsamling vil klubbens aktionærer have mulighed for at brevstemme elektronisk indtil selve dagen for generalforsamlingen, da fristen for at afgive brevstemmer nu er udvidet indtil 15. april kl. 11:00.

Det er udelukkende muligt at brevstemme elektronisk. Den elektroniske brevstemme sker gennem aktionærportalen:  https://portal.computershare.dk/portal/index.asp?page=login&asident=23640&lan=DA 

Du kan downloade Brøndby Indefra til iPhone og iPad her.

Du kan downloade Brøndby Indefra til Android-mobiler og tablets her.