8. APRIL 2021 kl. 11:20
Ny bestyrelse valgt til Fanafdelingen i Brøndby IF

I aftes holdt Fanafdelingen i Brøndby IF deres generalforsamling, hvor afgående formand Lasse Bauer og fanrepræsentant i bestyrelsen af det professionelle selskab Sune Blom gav deres beretninger for det forgangne år.

Aftenen bød også på valg til bestyrelsen i Fanafdelingen, hvor Lasse Bauer ikke genopstillede som formand. I hans sted blev Claus Bjørn Billehøj valgt, mens Sune Blom modtog genvalg som fanrepræsentant i selskabets bestyrelse.

Til resten af Fanafdelingens bestyrelse var der også valg, og der blev en blanding af kendte og mindre kendte ansigter fra fanmiljøet i og omkring Brøndby IF valgt. De er Peter Nielsen som næstformand, Lasse Hjort som kasserer og de menige medlemmer er Michael Haddar, Magnus Gøtsche, Nicklas Lagerstorf, Aske Stentoft, Michael Rasmussen, Lasse Gregersen og Selina Wolfram.

Vi ser frem til at godt og vigtigt samarbejde med den nye bestyrelse.