08.12.2019 Brøndby IF 1-2 FC Midtjylland

Morten Frendrup, Brøndby IF (ved grov forseelse)
Sory Kaba, FC Midtjylland (ved mild forseelse)
Erik Sviatchenko, FC Midtjylland (ved mild forseelse)

Vinkler om kampen
66 gange før er Brøndby IF og FC Midtjylland tørnet sammen i Superligaen. Statistikken siger 24 sejre til Brøndby IF, 20 uafgjorte og 22 nederlag samt en målscore på 105-96 set med Brøndby IF’s øjne.

Der er scoret 201 mål i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, de er fordelt 87-117 på henholdsvis 1. og 2. halvleg.

Brøndby IF’s udebanestatistik mod FC Midtjylland i Superligaen lyder på 33 kampe, hvilket har givet otte sejre, 12 uafgjorte og 13 nederlag. Målscoren er ikke i Brøndbys favør, og lyder 42-55.

Brøndby IF har ikke besejret FC Midtjylland i de seneste seks indbyrdes opgør i Superligaen. Seneste Brøndby-sejr over FC Midtjylland var den 20. maj 2019, da Brøndby hjemme vandt 4-1.

Der er scoret i 32 ud af 33 af Brøndby IF’s udekampe mod FC Midtjylland.

Brøndby IF har spillet syv Superliga-kampe på datoen 5. april. De syv opgør er endt med fire Brøndby-sejre, en uafgjort og to nederlag.

13 gange i denne Superliga-sæson er Brøndby IF kommet foran 1-0, det har ført til 12 sejre og et enkelt nederlag, dog var det enlige nederlag til FC Midtjylland.

Ud af de 66 tidligere Superliga-kampe har Brøndby IF scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 19 sejre, 11 uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 30 tilfælde, hvilket har givet Brøndby IF fem sejre, syv uafgjorte og 18 nederlag.

Brøndby IF har spillet 64 Superliga-kampe på en mandag. 37 af kampene er endt med en sejr, 13 er sluttet uafgjort og 14 gange er de blå-gule endt i taberens rolle. Brøndby IF’s udebanestatistik i Superligaen på mandage lyder på 27 kampe, hvilket har givet 16 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag.

Mikael Uhre kan spille sin Superliga-kamp nummer 75 for Brøndby IF (dertil kommer 86 Superligakampe for SønderjyskE).

Brøndby IF er noteret for fem clean sheets i denne Superliga-sæson, mens FC Midtjylland med 10 clean sheets topper listen over flest 'rene bure' i denne Superligasæson.

Brøndby IF har scoret 40 mål i denne Superligasæson - de er fordelt 20-20 på de to halvlege.

Der er scoret 24 mål mod Brøndby IF i denne sæson, her er blot syv scoret før pausen mens de resterende 17 scoringer er faldet i 2. halvleg.

Der er dømt 13 straffespark i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, og der er scoret på 12 af de 13 forsøg. Brøndby IF er blevet tildelt otte af de 13 straffespark, og den enlige misbruger fra 11-meter-pletten er Michael Krohn-Dehli.

Der er uddelt 11 røde kort i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, syv af dem er givet til Brøndby-spillere.

Historisk set er den mest scorende spiller i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland er Teemu Pukki med otte træffere.

Dommeren
Kampens dommer er den 37-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen. Han er i gang med sin 10. sæson som Superliga-dommer, og har indtil videre dømt 206 Superliga-kampe.

Ud af Mads-Kristoffer Kristoffersens 206 Superliga-kampe har 46 af dem haft deltagelse af Brøndby IF, de er endt med 24 Brøndby-sejre, ni uafgjorte og 13 nederlag.

Mads-Kristoffer Kristoffersen har to gange tidligere dømt Brøndby IF mod FC Midtjylland i Superligaen, begge kampe er vundet af hjemmeholdet med et enkelt overskydende mål, for i 2016 vandt Brøndby IF hjemme med 2-1 og i oktober 2018 vandt FC Midtjylland så 3-2 i Herning.