24. MARTS 2021 kl. 15:00
Brøndby IF møder IFK Göteborg i træningskamp til sommer

Forberedelserne til næste sæson er i fuld gang, og i dag kan Brøndby IF offentliggøre sommerens første træningskamp. Modstanderen er svenske IFK Göteborg, og kampen spilles i Sverige onsdag den 23. juni på Ullevi, eller Nya Ullevi som det også kaldes.

IFK Göteborg er Sveriges gennem tiderne mest vindende fodboldhold. Klubben har vundet 18 svenske mesterskaber, otte pokalmesterskaber og to UEFA-cupmesterskaber. For nogle uger siden gjorde den svenske klub en af de mest bemærkelsesværdige transfers i svensk fodbold i længere tid, da de skrev kontrakt med den slovakiske landsholdsspiller Marek Hamšík, som mange nok kender fra sine mange år i den italienske Serie A klub, Napoli.

IFK Göteborg spiller som nævnt på Ullevi, som er et af nordens største stadions med over 40.000 pladser, men grundet de nuværende COVID-19 restriktioner fra hhv. de danske og svenske myndigheder, så er det endnu ikke fastlagt, om det eventuelt vil være muligt, at tilskuere kan komme ind og se træningskampen. Dette vil blive kommunikeret, når vi kommer nærmere træningskampen, og der er et overblik over, hvilke restriktioner der eventuelt fortsat er gældende på kampdatoen.

Kampen vil blive streamet på Brøndby Indefra for abonnenter.