11. MARTS 2021 kl. 12:40
Sæsonkort kommer nu som abonnement

Sæsonen 2020/21 har ikke været den mest festlige at være fodboldfan i, og vi glæder os alle sammen til at få fyldt tribunerne med fans, forventninger, sang og stemning. Og ikke mindst glæder vi os til at kunne byde vores trofaste sæsonkortholdere indenfor igen.

I løbet af sæsonen har netop sæsonkortholderne haft et særligt fokus, og vi kan nu præsentere en ny model for sæsonkort, der fremover vil blive tilbudt som et abonnement. Det vil altså sige, at dit sæsonkort for fremtiden automatisk vil blive fornyet, indtil du selv opsiger det. 

Du skal altså i fremtiden ikke bekymre dig om at forny dit kort, når sæsonen slutter. Det sker helt automatisk, ligesom du også beholder din plads på Brøndby Stadion fra sæson til sæson, så længe du har dit abonnement. Det er samtidig helt op til dig selv, om du vil betale én gang om året, eller om du vil dele betalingen op i måneder. Der er selvfølgelig størst besparelse ved at betale for hele beløbet på én gang.

Vi tror meget på, at med et sæsonkortabonnement vil det være nemmere at være sæsonkortholder, når man automatisk har sin faste plads på tribunen år efter år. 

"Hvad hvis jeg allerede har et sæsonkort?"
Har du allerede sæsonkort, skal du ikke gøre noget lige nu, og du skal ikke være nervøs for at miste din plads. Når sæsonen slutter, og det er tid til at forny sit kort, vil du blive tilbudt at konvertere dit sæsonkort til et abonnement. Dit sæsonkort kan derfor fortsætte som før – denne gang bare med automatisk fornyelse.

Hvis du ikke har sæsonkort til Brøndby Stadion, kan du allerede nu købe et sæsonkortabonnement og sikre dig din plads til fremtidige kampe her.

Husk, at vi vil tilbyde kompensation for de kampe, du ikke får adgang til på grund af COVID-19-restriktioner. Så der er ingen risiko ved at købe et abonnement allerede nu.

Billetabonnementer skal øge fleksibiliteten
Ud over overgangen fra det klassiske sæsonkort til sæsonkortabonnementer indføres også ’billetabonnementer’ som nyt produkt. 

Med et billetabonnement har man i princippet de samme fordele som med et sæsonkort. Det er desuden en smule billigere, men det vil samtidig være påkrævet, at man skal aktivere sit kort før en hjemmekamp for at have adgang til kampen. 

De nye billetabonnementer kommer til at være en fleksibel løsning for den enkelte fan, men det giver også nye muligheder for, hvordan kapaciteten på stadion kan udnyttes mere optimalt.

Især på Sydsiden oplever vi, at de mange sæsonkortholdere ’reserverer’ en stor del af kapaciteten på tribunen. Til en del kampe oplever vi dog også et væsentligt lavere fremmøde, hvor man ikke bruger sit sæsonkort til kampen. Det giver tomme pladser, som vi kunne have solgt til andre fans.

Med billetabonnementer har vi et bedre indblik i, hvor mange der faktisk kommer til den enkelte kamp, og vi kan derfor planlægge billetsalget bedre. Det vil betyde mere fyldte tribuner og bedre stemning på stadion, hvilket jo i sidste ende er det vigtigste.

Billetabonnementer tilbydes som tre forskellige typer: Sydsiden, Familieafsnittet og hele stadion.
Du kan læse mere om de forskellige billetabonnementer her.

Salg af sæsonkort med udløb udfases
Da det klassiske sæsonkort, der løber ud efter en sæson, vil blive udfaset over de kommende sæsoner, vil salget af denne korttype ikke længere foregå online. Vi opfordrer derfor til at konvertere til en af de nye abonnementsløsninger, der automatisk fornyes fra sæson til sæson. Ønsker du ikke at gøre brug af et sæsonkortabonnement, vil det stadig være muligt at købe et sæsonkort for en enkelt sæson i Brøndby Shoppen.