5. MARTS 2021 kl. 14:15
Kom i den digitale Derby-fanzone på søndag

Der er ikke mange ting kedeligere, end et Derby uden fans på tribunerne, men sådan er virkeligheden under Corona-restriktionerne.

Det betyder også, at man ikke kan mødes med vennerne i Fanzonen inden kamp – og dog …

Selv om det ikke er muligt at komme i Fanzonen rent fysisk, åbner vi nemlig i samarbejde med Oddset for en digital udgave op til Derbyet på søndag, hvor du kan være med fra kl. 12:30 og en time frem. Her vil forskellige gæster kigge forbi scenen og baren, mens der også vil blive delt Stadionpakker ud til fans ikke så langt fra stadion.

Og ingen optakt i Fanzonen uden en quiz. Derfor lancerer vi ’Alting Kan Ske-quizzen,’ hvor man allerede nu kan deltage på altingkanske.brondby.com og være med i kampen om at få lov til at tømme Brøndby Shoppen på 19,64 sekunder, en matchworn spillertrøje og Stadionpakker.

Det hele kommer til at foregå på Brøndby Indefra, hvor alle kan kigge med.

Du kan downloade Brøndby Indefra her til iPhone og her til Android-mobiler.

Vi ses i den digitale fanzone på søndag!