2. MARTS 2021 kl. 10:40
Farvel til Ahron Thode

Brøndby IF siger farvel til fysisk træner Ahron Thode som efter et årti i klubben vender tilbage til USA. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen takker Ahron for sine mange år i Brøndby IF.

- Efter ti år i Brøndby IF har Ahron fået muligheden for at vende tilbage til USA og sin hjemby. Det er en fantastisk mulighed for Ahron, og vi ønsker ham alt det bedste og takker ham for hans utrættelige indsats for klubben.
Ahron rejser til USA i april, hvor han påbegynder sin nye rolle, og han har derfor sidste dag i klubben ved udgangen af marts.

- Da Ahron flytter i april, så tilknytter vi nu Anders Storskov som konsulent for vores fysiske træning frem til og med udgangen af indeværende sæson. Vi er glade for at få tilknyttet Anders, da han har over tyve års erfaring fra øverste niveau i dansk fodbold og kan fortsætte Ahrons stærke arbejde for resten af sæsonen.

Om sit farvel til Brøndby IF og Danmark siger Ahron Thode selv.

- Jeg er taknemmelig for alt hvad denne klub og Danmark har givet mig. At være i Brøndby IF er ikke et arbejde, men det har været en livsstil for mig, og samhørigheden i klubben er noget unikt. Min familie og jeg har fået en mulighed for at vende hjem til min hjemby i USA til et spændende job og den oplevelse vil vi gerne forfølge selvom det har været en utrolig svær beslutning og meget hårdt at sige farvel til klubben.

Alle i Brøndby IF ønsker Ahron alt det bedste til ham og familien på deres kommende eventyr i USA.