24. FEBRUAR 2021 kl. 15:00
Brøndby Shoppen åbner igen på mandag

Selvom der har været masser af trafik på brondbyshoppen.dk, har det ikke været muligt at besøge Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion siden 23. december. Det står nu til at blive lavet om.

På mandag den 1. marts åbner vi nemlig igen dørene til den blågule butik, og du kan derfor komme ned og prøve tøjet, blive vejledt, og alt det vi kender fra den fysiske butik. 

Og for Jesper Andersen, der er merchandisechef i Brøndby Shoppen, betyder det også noget, at der igen kommer gang i butikken. Bogstaveligt talt.

- Der har jo været rigtig godt gang i det online salg, så selvom butikken har holdt lukket, har vi haft mere end rigeligt at se til. Men der er ingen tvivl om, at vi allesammen glæder os meget til at kunne åbne den fysiske butik igen. Det er bare nemmere at give en god service og vejlede kunder, når det sker ansigt til ansigt - også selvom der er et glas imellem. Og så glæder vi os også til den daglige snak med fansene om weekendens resultat, fortæller Jesper Andersen.

Grundet den godt to måneder lange lukning af Brøndby Shoppen har vi også forlænget fristen for at bytte julegaver, og det kan derfor gøres fra på mandag.

Brøndby Shoppen holder åbent fra kl. 9:30 til 17:30 mandag til fredag, og om lørdagen er åbningstiden 9:30-14:00.