4. FEBRUAR 2021 kl. 23:30
Foråret starter med en sejr

3F Superligaens forårssæson blev for vores vedkommende skudt i gang i Farum, hvor hjemmeholdet FC Nordsjælland bød indenfor på kunstgræsset. Kampen bød blot på et enkelt mål, men det var til gengæld et flot ét af slagsen - og så var det til aftenens gæster fra Brøndby.

Simon Hedlund var manden bag scoringen i 13. minut, da han fik en aflevering fra Lasse Vigen og knastørt sendte bolden op i det lange hjørne uden chance for målmanden. 

Hjemmeholdet havde chancer for at udligne, og især i kampens afslutning var der travlt i vores straffesparksfelt. Men Marvin Schwäbe og resten af forsvaret sørgede for, at der ikke blev scoret mere i kampen, og cheftræner Niels Frederiksen kunne derfor notere tre point i forårsåbneren.

På søndag gælder det AaB på hjemmebane, og der er kampstart kl. 20:00.