24. NOVEMBER 2019 kl. 20:05
Knebent nederlag i Aarhus

Søndag aften stod der Superliga på programmet for de blågule, da turen gik til Ceres Park i Aarhus, hvor AGF ventede. Det var med mulighed for at forøge forspringet til hjemmeholdet på fjerdepladsen, men sådan blev det desværre ikke for Drengene fra Vestegnen, der måtte tage hjem uden point.

AGF pressede på i store dele af første halvleg, og Brøndby-mandsskabet havde problemer med at bygge et godt angreb op. Der skulle gå 32 minutter, før AGF kunne bringe sig foran på et mål af Bundu, og så kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig, dog kom AGF igen på tavlen efter 66 minutters spil, hvor Patrik Mortensen fik lagt bolden ind bag Schwäbe. Der kom dog lidt spænding ind i kampen til sidst, da Kamil Wilczek fik reduceret, og så gik de blågule all-in på en udligning med flere offensive indskiftninger. Udligningen udeblev dog og kampen endte 2-1 til AGF.