25. OKTOBER 2019 kl. 09:38
Lars Høgh: Jeg kommer stadig på arbejde

Onsdag aften fortalte målmands-coach Lars Høgh, at canceren er vendt tilbage. Målmandslegenden er dog opsat på at fortsætte sit arbejde i både Brøndby IF og på landsholdet, så vidt det er muligt under sit behandlingsforløb. 

- Den støtte, jeg har fået fra Brøndby-fansene, fra alle i klubben og Jan Bech Andersen er fantastisk, og det betød rigtig meget for mig i mit første sygdomsforløb, og det betyder rigtigt meget nu. 

- Men jeg ønsker ikke mere opmærksomhed omkring min person. Jeg vil koncentrere mig om at komme mig så godt som muligt og om min familie. Jeg vil komme i klubben, så vidt det er muligt for mig, fortæller Lars Høgh.

Han er gået stille med dørene omkring den tilbagevendte cancer, men i forbindelse med Knæk Cancer, fik han muligheden for at fortælle sin historie til motivation for andre, der har sygdommen tæt på livet.

- Jeg har vidst i halvanden måneds tid, at canceren var vendt tilbage. Jeg ville egentlig ikke dele det med nogen uden for familien, men i forbindelse med Knæk Cancer blev jeg spurgt, om jeg ville hjælpe, og hvis jeg kan hjælpe andre i samme situation eller pårørende til cancer-ramte, så gør jeg gerne det.

Lige som Lars støtter vi i Brøndby IF Knæk Cancer, hvor vi har bortauktioneret de specieldesignede spillertrøjer fra sejren over Lyngby BK på odendo.dk. Du kan læse mere om auktionen og byde på Brøndby-trøjerne her.

Foto: Getty Images