24. SEPTEMBER 2019 kl. 16:00
Uhre: Vi skal komme ud med en anden energi

I morgen går turen til Skive, hvor årets pokalturnering bliver sparket i gang for vores vedkommende.

Mødet med 1. divisionsklubben er det første for mange spillere i truppen, men vi skal ikke længere tilbage end til 2016, hvor vi mødte mandskabet fra Hancock Arena. Og dengang var Mikael Uhre faktisk på holdkortet.

- Jeg var på Skive-holdet dengang, så den kamp sidder ret klart i erindringen. Det var en kamp, der ikke var så lukket, som det ellers måske så ud, og Brøndby scorede to mål næsten i overtiden, fortæller Uhre, der også husker, hvor meget det betød for klubben og byen, at Brøndby IF kom på besøg.

- Det er årets kamp for dem. Det siger næsten sig selv, når sådan et stort hold kommer forbi. Jeg kan selv huske det, og vi havde selv en hel vinterpause til at gøre os klar, og der handlede det bare om Brøndby, Brøndby, Brøndby, så det er rigtig stort for holdet og hele byen.

Nu er Mikael Uhre dog på det besøgende mandskab, når der er kampstart i morgen kl. 19:30. Og her skal Drengene fra Vestegnen ud og vise noget andet end det, de gjorde i søndagens Superligakamp.

- Vi skal komme ud med et helt andet udtryk, end vi gjorde i søndags mod Esbjerg, og vi skal også komme ud med en helt anden energi. Og så skal vi sætte tempo i spillet, for de er ikke vant til det tempo, vi kan sætte i spillet, når vi rammer dagen. Men det kræver først og fremmest, at vi kommer ud med en masse energi og er der for hinanden og støtter hinanden.

- Vi skal ud og vise, at det slet ikke var godt nok, det vi præsterede mod Esbjerg. Og så må Skive stå model til det og få en på hatten forhåbentligt. Så det handler også om at få bygget noget selvtillid på og skabt god stemning i truppen. 

Du kan se hele interviewet med Mikael Uhre på Brøndby Indefra.

Tror du, at Mikael Uhre og resten af Brøndby-holdet vinder opgøret, og at der samtidig scores mere end 3,5 mål, er der lige nu odds 2,25 at hente hos Betfair.

Der er kampstart kl. 19:30 på Hancock Arena, og tager du turen til Skive, er der praktisk information at hente her. Ser du kampen derhjemme, er det 3+, du skal tune ind på.

Foto: Getty Images