Kickstart med Brøndby IF
Kickstart med Brøndby IF

Brøndby har landets mest passionerede og inkarnerede fans,der på både ude- og hjemmebane følger klubben tæt. Klubben er en integreret del af deres hverdag, og mange af de unges aktiviteter læner sig direkte op ad fodbolden.

Brøndby IF ønsker at inddrage de fans, som har tendens til at blive ekskluderet af forskellige årsager, og Brøndby IF har derfor valgt at samarbejde med DropUd om en beskæftigelsesindsats og om den nødvendige "barrierehåndtering", som projektets deltagere vil have brug for. Ungehuset i Brøndby er med til at levere kandidater til Kickstart med Brøndby.

Udover Kickstart med Brøndby tilbyder klubben også individuel jobtræning til udsatte personer, som mangler en hjælpende hånd for at komme ind på arbejdsmarkedet. Brøndby IF tilbyder disse personer, at de kan hjælpe frivilligt til på Brøndby Stadion, så de lærer, hvad det vil sige at have et arbejde og et ansvar. På denne måde hjælper Brøndby IF personer ind eller tilbage på arbejdsmarkedet.

Arbejdet med at få udsatte personer ind på arbejdsmarkedet gav i 2014 Brøndby IF prisen som Årets virksomhed 2014 i Brøndby Kommune.