12. APRIL 2018 kl. 15:30
Selskabsmeddelelse nr. 05/2018: Forhandlinger om salg af Frederik Rønnow

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 12. april 2018

SELSKABSMEDDELELSE NR. 05/2018


Brøndby IF – Forhandlinger om salg af Frederik Rønnow

Brøndby IF har modtaget og accepteret et bud på Frederik Rønnow fra den tyske Bundesligaklub Eintracht Frankfurt. Frederik Rønnow har endnu ikke forhandlet sine personlige vilkår med Eintracht Frankfurt.

Såfremt Frederik Rønnow opnår enighed med Eintracht Frankfurt omkring sine personlige vilkår, vil Frederik Rønnow skifte til den tyske Bundesligaklub i sommeren 2018 efter afslutningen af den nuværende sæson.

Salgsprisen for Frederik Rønnow vil i givet fald være ca. 21 mio. kr., og handlen vil have en positiv indvirkning på årets resultat før skat på ca. 19 mio. kr. Herudover kan der senere komme yderligere bonusbetalinger til.

Brøndby IF forventer for 2018 fortsat et resultat før skat mellem plus 1 mio. kr. og et underskud på 9 mio. kr.

Brøndby IF.

Se hele meddelelsen som pdf her.


Jesper Jørgensen
Administrerende direktør


Information
Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Jesper Jørgensen på telefon 43 63 08 10.