3. NOVEMBER 2016 kl. 15:00
Selskabsmeddelelse 25/2016: Hovedsponsor

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 3. november 2016

SELSKABSMEDDELELSE NR. 25/2016

 

Brøndby IF – Hovedsponsor

I august 2016 indgik Brøndby IF en fireårig hovedsponsoraftale med Arbejdernes Landsbank om at overtage hovedsponsoratet efter Bet25 pr. 1. juli 2017. 

Brøndby IF har i dag indgået en aftale med Bet25 og Arbejdernes Landsbank, der betyder, at Bet25 stopper som hovedsponsor for Brøndby IF pr. 31. december 2016 og fortsætter som eksklusiv bettingpartner for Brøndby IF frem til 30. juni 2017. Samtidig fremrykkes Arbejdernes Landsbanks hovedsponsorat for Brøndby IF, så det træder i kraft allerede pr. 1. januar 2017, bl.a. med eksponering på brystet af Brøndby IF’s trøje. Hovedsponsoraftalen med Arbejdernes Landsbank løber fortsat i fire år, dvs. frem til 31. december 2020.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Bet25 og Arbejdernes Landsbank, og da alle tre parter kunne se en værdi i at fremrykke skiftet af hovedsponsor til 1. januar 2017, så indgik vi i dialog om mulighederne for dette. Det har i dag udmøntet sig i en aftale gældende fra nytår, hvor Bet25 fortsætter som vores eksklusive bettingpartner, og Arbejdernes Landsbank påbegynder deres hovedsponsorat, forklarer administrerende direktør Jesper Jørgensen.

- Vi er utrolig glade for den eksponering og aktivering af Bet25, som vi har opnået som hovedsponsor for Brøndby IF. Aktiveringen af hovedsponsoratet af Brøndby IF har sat os på landkortet på en måde, som ingen anden markedsføring ville have kunnet. Som Brøndby IF’s eksklusive bettingpartner ser vi frem til at fortsætte samarbejdet med masser af gode tilbud og eksklusivt indhold, siger administrerende direktør for Bet25, Holger Kristiansen.

- Vi har siden 2014 været sponsor i Brøndby IF, og vi har i den grad fået valuta for pengene, både i forhold til eksponering, men mindst lige så vigtigt også i aktiveringen af eksisterende og potentielle kunder. Da muligheden for at blive hovedsponsor allerede fra 1.januar 2017 bød sig, var vi ikke i tvivl, da vi ønsker at skrue op for vores kundeaktivering. Vi glæder os over, at vi fra årsskiftet kan kalde os hovedsponsor i Brøndby IF, siger kommunikations- og marketingdirektør hos Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund.

Det er aftalt mellem parterne, at de økonomiske elementer i aftalerne ikke offentliggøres.

Aftalerne, der træder i kraft pr. 1. januar 2017, påvirker ikke Brøndby IF’s forventninger til årets resultat for 2016, og indgåelsen af aftalerne forventes, samlet set, ikke at påvirke indtjeningen i 2017 nævneværdigt. 

Se meddelelsen som pdf ved at trykke her.

Brøndby IF
Jesper Jørgensen
Administrerende direktør

 

Information
Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Jesper Jørgensen på telefon 43 63 08 10