Billetter og sæsonkort
Billetter og sæsonkort

Som samarbejdsklub er der også mulighed for at få billetter og sæsonkort til Brøndby Stadion. 

- Alle samarbejdsklubber vil få 2 sæsonkort til et samlet område. Dette er gjort for, at bestyrelsen eller lederne i de enkelte klubber har mulighed for at mødes og netværke til Brøndby IF's kampe. Kortene er dog ikke personlige, og kan blive givet til enhver i klubben. 

- 1-2 gange årligt vil Brøndby IF inviterer samtlige samarbejdsklubbernes medlemmer på stadion for at overvære en kamp. Da vi ønsker at tilgodese alle, især de yngste medlemmer, vil vi vurdere hvilken kamp, bl.a. på baggrund af kamptidspunktet, der giver mest mening, og derfor kan vi ikke allerede ved sæsonstart udpege hvilken/hvilke kampe dette bliver. 

- Alle samarbejdsklubber er i sin fulde ret til at ansøge om billetter til f.eks. stævner, turneringer, afslutninger eller andre specielle begivenheder i klubben, og dette skal ske igennem klubbens egen kontaktperson, og det vil blive vurderet fra gang til gang, om det kan lade sig gøre med det antal billetter klubben ønsker. 

Skal din klub være samarbejdsklub?
Ønsker din klub at blive samarbejdsklub, skal jeres bestyrelse kontakte Koordinator Nikolaj Magelund på [email protected]